South Coogee

For the Pepo team, designing this space was likened to carefully adding complementary colours and textures to an existing picture within a frame. The pool had been built initially and naturally dominated, challenging us to create a design which visually and functionally balanced this major element with the house and surrounding outdoor areas.

A band of varying shaped plants were chosen and punctuated by huddles of jumbo leafed Colocasia to one side of the pool, offset by a soft lawn on the other.

The lush surrounds complement the sensibility of timber decking, effortlessly tying together the different elements to produce a relaxed and private outdoor living room.

What the client says:

“The garden now complements the architecture of our home. Pepo has created a beautiful outdoor ambianceĀ for us to enjoy.”