Randwick

Sculptural elements and fine craftsmanship have combined to create layers and depth in this inviting and compact garden. Our Design Team intuitively conceived a private and non-linear space, using textures and lush planting to visually expand the yard.

Drawing on the utilitarian and earthy materials of the home, a modest palette of decomposed granite and recycled brick was used to tie the style of the home to the garden terraces. Each area – whether it’s used for outdoor dining or for relaxing under the dappled light of trees  – is thoroughly enjoyed by all.

 

What the client says:

“Pepo completely met our brief which was to regain privacy after the loss of neighbouring trees and most importantly, turn a bland and uninviting backyard into a space we wanted to be in. The garden is now an interesting and inviting place to be and also provides a beautiful and constantly changing view, including after dark when the lighting is magical.”