Randwick

Our clients wanted us to create a garden that screened the neighbours, was less ‘linear’ and be textured and lush. They wanted a garden that had layers and depth, something to journey through and enjoy.

Drawing on the utilitarian, earthy materials of the home a modest material palette of decomposed granite and recycled brick was used to tie the style of the home to the garden terraces. Each terrace whether for outdoor dining or for relaxing under the dappled light of the trees provides a garden space that is enjoyed by all.

what the client says

Pepo completely met our brief which was to regain privacy after the loss of neighbouring trees and most importantly turn a bland and uninviting backyard into a space we wanted to be in. The garden is now an interesting and inviting place to be and also provides a beautiful and constantly changing view including after dark when the lighting is magical.